NL
Boekingen
Contact
Welkom
De meren
Karper
Meerval
Truite
Carpodrôme
Faciliteiten
Prijzen
Brochure
Videos
NL
Of zijn onsos
ALLE GOEDE INFORMATIE
De dichtstbijzijnde specimen karper en meervalmeren in Frankrijk 
Slechts 3 uur van de Hollandse grens via de snelweg

Als je oproep verdwalen : 00 336 08 10 91 34

ONS POSTAAL ADRESS

LE VAL DORÉ
1 chemin des Aulnes
Guimerville
76340 HODENG AU BOSC
FRANCE

LOCALISATIE GPS

E - 01°42'32"
N - 49°53'08"

LOKALE KAART
Klik om in te zoomen
Klik om in te zoomen
Aangezien de afslag van de snelweg
ROUTE BESCHRIJVING

VANAF BELGIË
via Rijsel : snelweg E17 ( Gent ) of snelweg E42 van Brussel tot Rijsel 
 
dan snelweg A1 uitgang Arras. Dan richting Saint-Pol, Hesdin, Abbeville neem de snelweg A 28 richting Rouen. 
 
Uitgang Blangy sur Bresle draai rechts richting Aumale. 
 
Bij Guimerville (Hodeng-au-Bosc ) Volg het paneel van de Val Doré & "Verrerie du Courval"
VANAF DUINKERK
Snelweg A16 Dunkerque, Calais en dan Boulogne en Abbeville. 
 
Bij Abbeville richting Rouen per snelweg A28 uitgang 5 “Vallée de la Bresle”, Blangy-sur-Bresle volg paneel Le Val Doré draai rechts richting Aumale langs D49. 
 
Bij Guimerville "Hodeng-au-Bosc" draai links, volg de paneel van de Val Doré "verrerie de Courval".

Als je oproep verdwalen

00 336 08 10 91 34


VANAF CALAIS
Neem de A-16 ( het laatste stuk is tolweg) naar Boulogne. Neem in Abbeville de A-28 naar Rouen en Le Havre. Verlaat deze snelweg bij afslag nr.5 “Vallée de la Bresle”, BLANGY-SUR-BRESLE (Deze afslag is aan de voet van een grote heuvel). *** 
 
A Zodra u van de snelweg afkomt neem dan de afslag rechts ( zie ook het Le Val Doré-bord – en de kleine plattegrond). De meren worden verder bewegwijzerd vanaf hier door borden (de Super U-supermarkt ligt op circa 100 meter aan uw linkerhand).Blijf op deze weg en volg de borden Guimerville. Neem de afslag links aan het eind van het dorpje Guimerville (zie borden) . Het is nu nog maar een paar honderd meter naar de meren.Bij de ingang van het meren complex rijdt u over de trein rails en vervolgens over een klein bruggetje. Volg de weg die langs het riviertje loopt tot aan de poort. Het clubhuis/ receptie ligt hier vlak achter. Gebruik uw plattegrond en de bovenstaande routes en dan bereikt u gemakkelijk uw bestemming.


VERLAAT EEN OPMERKING
Naam
E-mail
opmerkingen
Zenden
ROUTEHULP
We adviseren u om een goede wegenkaart te kopen ( wij gebruiken de Michelin Motoring Atlas van Frankrijk) voordat u per auto vertrekt naar Frankrijk. De kaart is erg handig om de kleine dorpjes en stadjes te vinden om te winkelen en is onmisbaar als u verdwaalt. (in noodgevallen kunt u ons bellen op 0033(0)235.94.12.12 of op 0033(0)608.109.134 ) De tolweg/peage wordt zo genoemd, omdat u moet betalen om hem te gebruiken en is verreweg de eenvoudigste route om te nemen . Er zijn service- en benzinestations met uitstekende faciliteiten. Verder zijn er ook nog andere parkeerplaatsen, maar houdt er rekening mee dat u hier alleen Franse (hurk) toiletten treft. Bij het begin van de tolweg/peage dient u bij de poortjes het kaartje uit het apparaat te halen en bewaar dit kaartje. Bij het verlaten van de tolweg betaalt u met uw credit-card of kontant met Euro’s. Gemiddeld € 6.- per keer. De snelheidslimiet is 130 km. per uur bij een droge weg en bij natheid/regen is het maximum 110 km. per uur. Controleer voor vertrek of u uw “Groene Kaart” van uw verzekering bij u heeft en neem al uw autopapieren (of een kopie) mee. U dient “NL” op uw kentekenplaat of met een sticker aan te geven , verder dient u een gevarendriehoek bij u te hebben, een reserve-lampenset en een reflecterend veiligheidshesje. Dat is verplicht in Frankrijk. Vanaf Calais duurt uw reis nog circa 1 ½ uur. Probeer uw reis zo te plannen dat u op z’n vroegst na 12.00 uur arriveert.

Juridische informatie - Copyright @valdoré 2018 - neem contact met ons op