NL
Contact
Welkom
De meren
Karper
Meerval
Truite
Carpodrôme
Faciliteiten
Prijzen
Brochure
Videos
U vind ons
NL
Boekingen
VOOR HET VISSEN VAN KARPER & MEERVAL
Open van maart tot november
Zoek En boek uw verblijf online
Boeking 7 nachten of meer altijd van zaterdag tot zaterdag.
Voor andere verblijfsduur ,
vraag beschikbaarheid aan (zie hieronder) of bel de manager 's avonds op +33 608 109 134 
Zoeken op datum
Cliquez pour fermer
Open van maart tot november
Formulier van beschikbaar heidsvraag
Voornaam *
Naam *
E-mail*
E-mail 2*
Adres *
Adres 2
Postal Code *
Woonplaats *
Land*
Mobiele *
Telefoon
Nummer vissers *
Stek (ken)
Datum van aankomst
Vertrek datum
Heeft u vragen !
* Vul de velden in die zijn gemarkeerd met een asterisk. Dankjewel
Zenden
AANKOMST EN VERTREK
Alle boekingen beginnen om 12.00 uur en eindigen om 11.00 uur.
Aankomst tussen 12.00 en 14.00 uur
Als u later aankomt dan 14.00 neemt u dan even contact op per telefoon. 00 33 608 10 91 34.
Bij uw aankomst moet u eerst langs de kantine om uw reservering te controleren.
Paspoorten van de vissers zijn nodig tijdens uw aankomst. Wij houden ze in de kluis tijdens uw sessie.
Aankomsten voor 12.00 en na 19.00 uur zijn niet mogelijk.
EEN RESERVERING MAKEN

Alle boekingen via de website moeten telefonisch bevestigd worden.
•  Wij spregen Nederlands
van maandag tot vrijdag tussen
T. + 31 627 139 606
•  If you speak english
Call Nicolas from Monday to friday weekdays from 18 uur to 20 uur on
00 33 608 10 91 34

BOEKING VOORWAARDEN
Ten eerste moet u aangeven met hoeveel vissers u komt en welke stekken u wenst te hebben. Tweepersoons stekken: Uitsluitend voor twee vissers.. Uiteraard kunt u ook alleen komen, maar dan betaald u dubbel. Eenpersoons stek: Meer 1: stek nr.3 - Meer 2 : nr.9, nr.10, nr.11, nr.16 - meer 3 : nr.17 en 19 - meer 5 : nr.26, nr.28 en n°31 Uiteraard kunt u ook een dubbele stek boeken, maar dan betaald u voor twee. 
 
Groepen kunnen ook het meer voor een hele week boeken (met enige korting). Wanneer u op een van onze meren zit, kunt u van stek veranderen indien er vrije stekken zijn op dat moment. 
 
U kunt vanaf 3 dagen boeken. U kunt elke dag beginnen en eindigen.
Boekingsregels
Sessies die korter zijn dan 10 dagen kunnen gerealiseerd worden na 1 maart gedurende de rest van het jaar.
U kunt een heel meer boeken voor de volgende prijzen. => Meer 3 of 4 : maximaal 6 personen voor € 1200,00 per week.
Een week boeking kan altijd gemaakt worden.
Een kortere trip kan pas vanaf 1 maart geboekt worden.
Na 1 maart kunt u trips van 4 of meer nachten boeken , kunnen pas 30 dagen voor aankomst geboekt worden.
Kortere trips (2 of 3 nachten) kunnen pas 10 ? dagen voor aankomst geboekt worden.
AANBETALING
Wij verlangen 50% aanbetaling per visser om uw boeking te bevestigen.

Het resterende bedrag moet voldaan worden bij uw aankomst. 

Betaalmiddelen
De eenvoudigste manier om uw aanbetaling te doen is per creditcard. Er zijn geen kosten als u betaald met ( visa-,master- of eurocard): U hoeft slechts uw kaart nummer door te bellen. of via bankoverschrijving (onze bank gegevens vind t u onderaan deze pagina).
BELANGRIJK : Gebruik het Iban-nummer van ons bij de overschrijving. Zodat wij betaling goed kunnen verwerken verzoeken wij u uw naam, aankomstdatum en steknummer(s) te vermelden .

R.I.B. - I.B.A.N.


naam van de bank : CREDIT AGRICOLE NOMANDIE SEINE - BLANGY BRESLE - 76340 - FRANCE


adres : SARL LE VAL DORE 1,chemin des aulnes GUIMERVILLE
76340 HODENG AU BOSC - FRANCE


International Banking Account Number - IBAN


FR76


1830


6000


5710


8564


4700


087


BIC - Bank Identification Code (SWIFT)


AGRIFRPP883

GASTEN

Ook gasten zijn welkom maar betalen 9 € per dag.
(douchen inbegrepen) - 50% discount for kids under 6 years old.
Free of charge under 3 years old kid.

Boekingsvoorwaarden & Bepalingen
WAT JE MOET WETEN

1. Le Val Doré Sarl handelt als boekingsagent voor de vis- en accommodatieleveranciers.
2. Na de ontvangst van uw complete boekingsformulier en uw aanbetaling reserveren wij uw vakantie pas definitief.
3. Uw gemaakte reservering wordt bevestigd voor alle personen , terwijl de factuur is gericht aan de hoodboeker, die het boekingsformulier heeft ondertekend.
4. Uw complete boekingsformulier, waarop alle reizigers staan, dient opgevolgd te worden door uw aanbetaling. De aanbetaling wordt gezien als een gedeeltelijke betaling van de totale kosten van uw vakantie.
5. De persoon die het boekingsformulier ondertekent accepteert hiermee dat hij/zij de hoofdboeker is en daarmee verantwoordelijk is voor de andere personen en dat hij/zij deze boekingsvoorwaarden en bepalingen heeft gelezen en ermee accoord gaat. Alle aankomst- en vertrekdata worden bevestigd naar (en alle correspondentie loopt ook via deze persoon) de persoon die het boekingsformulier ondertekend heeft. De ondertekenaar van het boekingsformulier (hoofdboeker) is aansprakelijk voor alle kosten en veranderingen van de rest van de reizigers.
6. (a) Wij verlangen een aanbetaling van 50% om uw boeking te kunnen bevestigen Indien u de aanbetaling per bank overmaakt krijgt u 7 maximaal dagen om dit te doen.
(b) Het restant van de reissom dient u direct bij aankomst te betalen bij deq receptie. Indien u boekt binnen 4 weken voor vertrek dient u de u de gehele reissom direct over te maken per bank of met uw creditcard.
(c ) Als de verplichte aanbetaling niet is ontvangen op de afgesproken datum, dan hebben wij het recht uw boeking te annuleren en verliest u mogelijke aanbetalingen en zijn wij genoodzaakt annuleringskosten in rekening te brengen conform de annuleringskostenbepalingen van paragraaf 8.
7. De prijs van uw vakantie is gegarandeerd vrij van toeslagen of prijsverhogingen.
8. Indien u uw bevestigde boeking annuleert, kunnen wij de annulering alleen aannemen als er geannuleerd wordt door de ondertekenaar van het boekingsformulier. De volgende kosten worden dan in rekening gebracht:

Periode voor vertrek


Annuleringskosten


Meer dan
45 dagen


50%
of deposit paid


Minder dan 45 dagen
voor aankommst


100%
of deposit paid


9. (a) U dient te beschikken over een geldig Nederlands of Belgisch Paspoort of identiteitskaart. Dit is uw verantwoordelijkheid en wij accepteren geen aansprakelijkheid voor vertraging of kosten die voortkomen door het ontbreken van deze vereiste documenten. 
(b) Le Val Doré Sarl behoudt zich het recht voor om met directe ingang de contractueel overeengekomen diensten stop te zetten indien aan haar, of haar medewerkers, agenten, autoriteiten of klanten, schade/ongemak/letsel of beschadiging wordt toegebracht door uw handelingen, uw werkzaamheden of uw voertuig. Indien u door dergelijk gedrag niet meer mag reizen reizen van de vervoerder, dan vervallen onder deze omstandigheden onze contractuele verplichtingen direct. In alle gevallen gelden er annuleringskosten en zijn we niet aansprakelijk voor compensatie van ontstane schade of kosten, die u veroorzaakt. 
10. Le Val Doré is niet in staat om vervoer of ander transport voor u te regelen, zoals een reisbureau. Le Val Doré kan niet aansprakelijk gesteld worden voor vertraging of annulering vanwege vervoersproblemen. 
11. Overmacht: We kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies, vertraging etc. dat veroorzaakt wordt door : Stakingen, Opstanden, Politieke onrust en vijandigheden, oorlog of oorlogsdreiging, terrorisme, , industriële onenigheid, brand, overstromingen, technische- of weersproblemen van transport, sluiting van wegen of havens en weerscondities. Dit zijn omstandigheden die buiten onze invloed liggen.
12. LE VAL DORÉ Sarl raadt u dringend aan om een persoonlijke reis-ongevallenverzekering en een verzekering voor autopech af te sluiten en accepteren geen aansprakelijkheid voor financieel verlies, veroorzaakt door het feit dat u deze verzekeringen niet heeft afgesloten. 
 
13. Indien mogelijk worden alle wijzigingen, die ontstaan zijn nadat de schriftelijke boekingsbevestiging naar u is opgestuurd, aangepast of veranderd.
14. Jurisdictie: Handtekeningen onder het boekingsformulier houden acceptatie van het contract in en vallen onder het Franse Recht en oordeel van Franse rechtbanken.
15. Klachtenprocedure: Indien u of een medereiziger een klacht heeft over uw verblijf en u bent nog op het merencomplex, dan dient u direct de klacht kenbaar te maken bij de b e h e e r d e r .
Onopgeloste klachten dient, u binnen 7 dagen na terugkeer in Frankrijk, België of Nederland, per brief te versturen naar Le Val Doré.
16. De aansprakelijkheid van de eigenaar van het complex ( LE VAL DORÉ SARL) is begrensd tot maximaal het boekingsbedrag, zoals vermeld op uw boekingsformulier.
17. Gehandicapte Reizigers: Ons doel is een zo hoog mogelijk service- niveau aan te bieden aan alle reizigers. Desondanks zijn we geen specialist op het gebied van Reizen voor minder valide mensen.
Het grootste deel van de vismeren en accommodatie is niet geschikt of uitgerust voor minder valide mensen. Daarom vragen wij u, mocht u een handicap hebben, dit direct bij boeking aan ons te melden, zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen en adviseren. We zijn niet verantwoord- delijk voor eventuele problemen die voortkomen uit de ontoegankelijkheid van faciliteiten.
18. Uw betalingen zijn veilig in geval van faillissement. Daarvoor is een speciale bankrekening aangemaakt bij de Credit Agricole Bank. Het geld voor uw visvakantie wordt pas geïncasseerd na het einde van uw vakantie.
19. Een waarborg kan noodzakelijk zijn bij aankomst op het merencomplex (of paspoort). Deze waarborg wordt terugbetaald bij vertrek, minus eventuele aftrek van kosten voor veroorzaakte schade of extra schoonmaakkosten als de accommodatie of visstek in een vervuilde staat wordt achtergelaten. Onze meren worden goed onderhouden en we vragen u om ze bij vertrek weer in dezelfde schone staat achter te laten, zoals ze waren bij aankomst.
20.Het gebruik van roeiboten en andere boten is op geen van de meren toegestaan ( radiografische voerboten zijn toegestaan; gehuurde of eigen voerboten).
21. Alle meren zijn in eerste instantie vismeren en zijn niet speciaal voor kinderen ingericht. Mensen die kinderen meenemen maken wij erop attent dat zij dit geheel voor eigen verantwoording doen. Ouders zijn verantwoordelijk voor de veiligheid en het gedrag van hun kinderen. Extra aandacht is noodzakelijk in de buurt van het water.
Juridische informatie - Copyright @valdoré 2018 - neem contact met ons op